Vid onsdagens fullmäktige så bringade ärendet gällande bredbandsstrategi i kommunen het debatt mellan Sverigedemokraterna/Centerpartiet och Socialdemokraterna.
Detta gällde två ord, bör eller skall….
Centerpartiets Bengt Marntell och Sverigedemokraternas Jimmy Nilsson yrkade på att det skulle stå skall istället för bör i kommunens bredbandsstrategi, denna debatt var enbart ett slöseri med skattemedel då den kostade kommuninvånarna många kronor i politikerarvoden den kvällen. Och allt för en sak som redan var beslutad och klar bara timmen före Kommunfullmäktige då kommunstyrelsen beslutade att teckna samverkansavtal med Telia gällande fiberutbyggnad på landsbygden. Ett möte som både Bengt Marntell och Sveriedemokraterna var representerade på.

Frågan är nu om detta var en försmak på ett samarbete efter valet 2018?

Vi tror på Perstorp, Gör du?

 

#PF2018